Kamp Kozijnen is onderdeel van meerdere bouwtechnische bedrijven waardoor wij u een totaalpakket kunnen aanbieden. Voor elk bouwtechnisch probleem hebben wij een oplossing!Financiering

FINANCIERING
Uw aankoop of een deel daarvan kunt u ook gespreid betalen. Wij werken hiervoor samen met een betrouwbare partner.

IK INVESTEER SLIM
Sinds 21 januari 2014 is het mogelijk om een Energiebespaarlening af te sluiten om te investeren in energiebesparende maatregelen in de eigen woning. Ook vervanging van kozijnen vallen onder deze regeling. De Energiebespaarlening is vanwege de lage rente aantrekkelijk voor particuliere woningeigenaren. De lening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds.
Lees meer hierover op de website van de Rijksoverheid.

SUBSIDIE ENERGIEBESPARENDE MAATREGELEN GEMEENTE
Vraag bij uw Gemeente naar de mogelijkheden voor subsidiering van energiebesparende maatregelen.
Voor inwoners van Heerhugowaard die energiebesparende maatregelen treffen in hun huis, stelt de gemeente subsidie beschikbaar, genaamd Tempo+ regeling. Dit houdt in dat per huishouden 15% van het aankoopbedrag wordt gesubsidieerd. Wel is er een maximum van €500,- euro. De regeling geldt alleen voor eigenaar-bewoners van een bestaande woning. Verder moet de minimuminvestering €1000,- euro zijn. Een overzicht van alle maatregelen die onder de subsidie vallen is te vinden in de Toelichting Tempo+ regeling 2013 (pdf, 820 kB).

Klik hier voor meer informatie over de subsidieregeling in Heerhugowaard of vraag uw Gemeente naar subsidieregelingen.

PREMIEVOORDEEL
Informeer bij uw verzekeringsadviseur naar mogelijk voordeel op de verzekeringspremie als uw kozijnen voldoen aan Politie Keurmerk Veilig Wonen®.