Kamp Kozijnen is onderdeel van meerdere bouwtechnische bedrijven waardoor wij u een totaalpakket kunnen aanbieden. Voor elk bouwtechnisch probleem hebben wij een oplossing!Profiel

 


VERDIEPT PROFIEL


Kamp Kozijnen maakt gebruik van een verdiept kunststof meerkamerprofiel van Rehau met verzinkte staalprofielen. De kozijnprofielen komen ongeveer overeen met de traditionele houtmaten van 114 x 67 millimeter. Voor de verbetering van de statische belastbaarheid is de vleugel en het kozijn van ieder kunststofraam traditioneel versterkt met verzinkte staalprofielen. In combinatie met geïntegreerde hoekverstevigingen wordt zelfs bij deuren met een groot glasoppervlak een extreme stabiliteit gerealiseerd bescherming van uw eigendom dus.

Gevels met 115 millimeter diepe kozijnen vertonen meer reliëf en passen perfect bij de Nederlandse nieuwbouw en renovatie-eisen. Onnodig te zeggen dat deze profielsystemen het meest worden toegepast in ons land.

 • typische Nederlandse raamvormen door het verdiepte profiel; geen onderscheid tussen hout en kunststof meer.
 • inbraakwerend; een veilig gevoel.
 • onderhoudsarm; kostenbesparend en meer vrije tijd.
 • duurzaam; gaan tientallen jaren mee. Ze overleven vaak het pand.
 • warmte-isolerend; comfortabel, met reducering van energiekosten door een isolatiewaarde van Uf(f=frame) tot 1,3 W/m²K (in Nederland verplicht min. 1,65 W/m²K)
 • Energiebesparing: tot 56 % (vergelijkingsbasis: houten/kunststofraam met een Uw van 2,7 W/m²K)
 • geluidsisolerend; aangename sfeer binnen.
 • recyclebaar; hergebruik spaart grondstoffen en energie.
 • KOMO en SKG gecertificeerd.

VLAK PROFIEL


Veelal worden de kozijnen met vlak profiel gebruikt voor bedrijfspanden en nieuwbouwprojecten door de moderne en strakke uitstraling. Met de nieuwste technologische ontwikkelingen zijn ook de vlakke profielen met inbouwdiepte vanaf 70mm t/m 86mm op energetisch vlak zeer goed ontwikkeld waardoor deze zelfs geschikt zijn voor passieve woningen. Onze fabrikant biedt voor deze variant diverse klasses.

De nieuwste ontwikkeling betreft een vlak zes-kamer-kuststofprofiel met bouwdiepte van 86 mm met glasvezelversterkte(GVK)  hightechgrondstof profielkern. Dit maakt het profiel zo sterk dat de anders noodzakelijke staalversterking in 80 tot 90 % van de toepassingen overbodig wordt. Daarnaast is er sponningdiepte tot wel 66mm mogelijk waardoor 3-bladige beglazing ook tot de mogelijkheden behoort. Het profiel, met een Warmte-isolatie coëfficiënt Uf (f=frame)  tot wel 0,79 W/m²K, is dan ook uitermate geschikt voor energiebewust bouwen en passiefhuizen.

 • Slank vlak profiel, veelal gebruikt voor bedrijfspanden en nieuwbouw door de strakke uitstraling.
 • Energie-efficiëntie tot in de perfectie – met de GENEO-familie (ramen, deuren en hefschuifdeuren) is uw gebouwmantel optimaal geïsoleerd. Passief wonen is geen droom meer.
 • warmte-isolerend; comfortabel, met reducering van energiekosten door een isolatiewaarde van Uf(f=frame) tot 0,79 W/m²K in combinatie met 3-bladige beglazing.