Kamp Kozijnen is onderdeel van meerdere bouwtechnische bedrijven waardoor wij u een totaalpakket kunnen aanbieden. Voor elk bouwtechnisch probleem hebben wij een oplossing!Tuindeuren

Door terrasdeuren reikt het licht ver naar binnen en dat geeft een royaal en elegant effect. Tegelijkertijd kan met tuindeuren van HBI de energiebalans worden verbeterd en het stroomverbruik worden verlaagd. Zo brengen huiseigenaars de zon en de natuur in huis, en blijven energieverliezen buiten de deur.

Bij een uitgekiend ontwerp fungeren ruime glasbladen als passieve zonnecollectoren die de binnentemperatuur aanzienlijk verbeteren. Juist bij nieuwbouw moet bij het ontwerp grote aandacht worden besteed aan de combinatie gevel/ramen met het oog op de vorm, oriëntatie en uitvoering. Alleen dan kan het daglicht optimaal worden benut en kunnen de stroomkosten worden verlaagd.

Bij de keuze en inrichting zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Met de verschillende comfortniveaus in de bediening en de mogelijke doorgangsopeningen.

Download hier de brochure ‘Ramen & Deuren’