Kamp Kozijnen is onderdeel van meerdere bouwtechnische bedrijven waardoor wij u een totaalpakket kunnen aanbieden. Voor elk bouwtechnisch probleem hebben wij een oplossing!Raamdecoraties

Speedy Pliss

De Speedy Pliss is een stijlvol raamdecoratieproduct, geïntegreerd in een aluminium frame. Wordt zonder boren of schroeven geplaatst door middel van dubbelzijdig magneetband. De handgreep is geïntegreerd in de treklijst en kan op elke gewenste stand blijven staan. De bediening kan zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven.

Latende

De Latende is een 25 mm horizontale raamjaloezie, bevestigd in een aluminium frame. Wordt zonder boren of schroeven geplaatst door middel van dubbelzijdig magneetband. De bediening is van boven naar beneden en kan in iedere gewenste stand blijven staan. 

Day ’n Night

De Day ’n Night is een gecombineerde raamplissé voorzien van twee soorten stoffen bevestigd in een aluminium frame. Wordt zonder boren of schroeven geplaatst door middel van dubbelzijdig magneetband. De treklijst is  voorzien van een kunststof handgreep en kan alleen van boven naar benden bediend worden. Door de twee stoffen is de Day ’ Night uitermate geschikt voor slaapkamers.

Shadow

De Shadow is een decoratieve raamdecoratie bevestigd in een aluminium frame. Wordt zonder boren of schroeven geplaatst door middel van dubbelzijdig magneetband. De treklijst is voorzien van een kunststof handgreep en kan alleen van boven naar beneden bediend worden.

Switch

De Switch is een zogeheten top-down/bottom-up plissé bevestigd in een aluminium frame.  Wordt zonder boren of schroeven geplaatst door middel van dubbelzijdig magneetband. De treklijst is voorzien van een kunststof handgreep en kan zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven worden bediend.

Houten shutters

Shutters zijn dé moderne variant op gordijnen of luxaflex. Onze houten raamsshutters hebben draaibare lamellen, zodat u op elk moment van de dag de gewenste lichtinval kunt bepalen. Daarnaast zijn shutters een sfeervolle blikvanger in uw woning en maken gelijk uw woning af!