Kamp Kozijnen is onderdeel van meerdere bouwtechnische bedrijven waardoor wij u een totaalpakket kunnen aanbieden. Voor elk bouwtechnisch probleem hebben wij een oplossing!Gevelbekleding

  • Onderhoudsarm
  • Ongevoelig voor schimmels, bacterien en andere rottingsprocessen.
  • 10 jaar garantie
  • Uitgebreid kleurenpallet

Met de producten van Keralit zorgt u goed voor uw woning én voor u zelf. Keralit materialen zijn namelijk niet alleen erg mooi, maar ook onverwoestbaar. Een woning met Keralit gevel- en dakrandpanelen heeft een blijvend mooie afwerking. Dat betekent: geen afbladderende verflagen en geen kleur- of glansverlies, maar stijlvolle gevelelem­enten en dakranden, die er altijd verzorgd uitzien. Jaar in, jaar uit. Oftewel: nooit meer schilderen, maar wel volop genieten.

Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken. Het materiaal is namelijk ook nog eens ongevoelig voor schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. En over de kwaliteit hoeft u zich al helemaal geen zorgen te maken: de kwaliteit is gegarandeerd door het KOMO-attest en op Keralit krijgt u maar liefst 10 jaar leveranciersgarantie. Ook op de montage geven wij van Kokall Kozijnen en Bouw 10 jaar garantie.

Het basismateriaal van de Keralit panelen bestaat uit gerecyclede kunststoffen. Een prettig idee, voor wie hecht aan duurzaam materiaal gebruik. Ook wat onderhoud betreft is Keralit een verantwoorde keuze: schilderen is overbodig dus u verbruikt geen verf.

“Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Daarnaast wordt Keralit gevelbekleding geleverd in een uitgebreid kleurenpallet en is het onderhoudsarm. Deze eigenschappen maken Keralit gevelbekleding uitermate geschikt voor toepassing bij renovatie- en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw.” Bron: www.keralit.nl

Download hier de brochure voor kunststof gevelbekleding.
Geïnteresseerd? Hieronder kunt u alvast wat kleurmonsters aanvragen om het materiaal eens van dichtbij te bekijken. Of kom naar onze showroom!