Kamp Kozijnen is onderdeel van meerdere bouwtechnische bedrijven waardoor wij u een totaalpakket kunnen aanbieden. Voor elk bouwtechnisch probleem hebben wij een oplossing!Rol- en klapluiken

Rolluiken bieden meer dan zichtwering alleen: Ze dragen ook bij aan energiebesparing en vormen een extra barriere voor inbrekers. Voor allerlei bouwsituaties zijn verschillende rolluiken beschikbaar. Ze hebben echter allemaal een ding gemeenschappelijk: bij alle uitvoeringen worden de lamellen van het rolluik zo strak opgerold dat de kasten toch klein en onopvallend zijn. Moderne isolatiematerialen zorgen bovendien voor een uitstekende geluids- en warmteisolatie. Alle rolluiken hebben lamellen van hard PVC of aluminium en een standaard inbraakbeveiliging.

Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar:

Opbouwkast

Dit model is als volledig element leverbaar met verschillende kastformaten voor elk kozijnformaat. Door de verbinding tussen het kozijn en de kast voor het rolluik, inclusief de inwendige warmte-isolatie, wordt een uitstekende U-waarde van ≤ 0,85 W/m2K bereikt.

Voorzetkast

Wie het aanzicht van bestaande ramen zo min mogelijk wil veranderen, is goed uit met de ruimtebesparende voorzetkast voor rolluiken. In de nieuwbouw wordt dit model toegepast om warmtebruggen te voorkomen. De solide kast kan voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan de onderkant worden geopend. De voorzetkast is in ronde of afgeschuinde uitvoering verkrijgbaar.

Stuckast

De stuckast kan tweezijdig worden gepleisterd en is uitstekend geschikt voor integrale planning uit een hand. De kast is kostenbesparend in een handeling met het kozijn ingebouwd. Bovendien levert de kast uitstekende waarden voor warmte- en geluidsisolatie.

Rolluiken met elektrische aandrijving

Met een druk op de knop laat een geïntegreerde motor het rolluikpantser soepel omhoog en omlaag bewegen. De aansturing kan naar keuze d.m.v. een schakelaar, zender of centrale geschieden.

De tweede variant is met name ideaal om later te worden ingebouwd vanwege kostenbesparing en de eenvoudige montage. Bovendien zijn elektrisch aangedreven rolluiken uitstekend geschikt om tijdens uw afwezigheid een bewoond huis te simuleren in combinatie met een programmeerbare schakelklok.

Klapluiken

Als het buiten heel zonnig of warm is, is het belangrijk om onze woon- en werkruimte op een aantrekkelijke wijze goed af te schermen. De zonweringssystemen van HBI zijn niet alleen een mooie aanvulling op de vele raammodellen,

maar dragen ook bij aan een prettige binnentemperatuur. En zonweringssystemen bieden daarbij een optimale afscherming van uw privacy: men kan wel van binnen naar buiten kijken, maar niet andersom.

In veel gebieden zijn klapluiken sinds jaar en dag een standaard onderdeel van het raam. En ook in de moderne architectuur maken ze nu terecht een comeback: ze bieden thermische en akoestische isolatie, zonwering en inbraakbeveiliging in een. In ons assortiment vindt u jaloezieluiken, paneelluiken, combiluiken en opgeklampte luiken. Eveneens verkrijgbaar zijn speciale vormen voor getoogde ramen. Dankzij speciaal beslag kunnen klapluiken zonder problemen worden bevestigd op het kozijn of op het metselwerk.

Houten shutters

Shutters zijn dé moderne variant op gordijnen of luxaflex. Onze houten raamsshutters hebben draaibare lamellen, zodat u op elk moment van de dag de gewenste lichtinval kunt bepalen. Daarnaast zijn shutters een sfeervolle blikvanger in uw woning en maken gelijk uw woning af!