Kamp Kozijnen is onderdeel van meerdere bouwtechnische bedrijven waardoor wij u een totaalpakket kunnen aanbieden. Voor elk bouwtechnisch probleem hebben wij een oplossing!Vensterbanken

  • Makkelijk te verwerken.
  • Kras- en slijtvast.
  • Bestand tegen zonlicht.
  • Diverse kleur- en materiaalmogelijkheden zoals kunststof, natuursteen look en MDF.
  • Te combineren met kozijnafwerking.
  • 10 jaar garantie.

Bij nieuwbouw of bij het verbouwen van uw huis is de juiste afwerking erg belangrijk. Ook in vensterbanken zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden. Vensterbanken zijn er in kunststof, MDF, hout, metaal en steen. Een kunststof vensterbank is meestal de beste keuze omdat ze goed bestand zijn tegen vocht, zonlicht en breekbaarheid (tot wel 6 meter te monteren).

Kunststof vensterbanken
Standaard gebruiken wij van Kamp kunststof kozijnen de Novasil vensterbank. De vensterbanken van Novasil kenmerken zich door een melamine toplaag in diverse verschillende kleuren. Door deze toplaag is de vensterbank krasvast en bestand tegen zonlicht (verkleurd niet).
Download hier de brochure.
kunststof vensterbank bij kamp kunststof kozijnen heerhugowaard kunststof vensterbank bij kamp kunststof kozijnen heerhugowaard kunststof vensterbank bij kamp kunststof kozijnen heerhugowaard

Kunststof overzetvensterbanken
Lignodur vensterbanken zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Zo zijn er traditionele vensterbanken met een brede of een smalle voorzijde of speciale eindkap. Voor renovatieprojecten zijn Lignodur overzetvensterbanken een uitstekende oplossing. Download hier de brochure. 

Vochtwerend MDF vensterbanken
De MDF vensterbank van Prodec zijn zeer fraai en strak vormgeven en voorzien van een slijtvaste toplaag in wit of crème. Deze vensterbank is erg makkelijk te verwerken en uitstekend te combineren met Prodec kozijnafwerking.

Natuursteen look vensterbaken
Met Lignodur Stone kan Kamp Kozijnen u een vensterbank aanbieden van een materiaal dat een zeer realistische natuursteen uitstraling heeft.  Deze vensterbank is te verkrijgen in drie steenvarianten en twee unikleuren. Zo heeft u de voordelen van kunststof, maar met de uitstraling van natuursteen.
Download hier de brochure.