Kamp Kozijnen is onderdeel van meerdere bouwtechnische bedrijven waardoor wij u een totaalpakket kunnen aanbieden. Voor elk bouwtechnisch probleem hebben wij een oplossing!Inbraakwerend

Het veiligheidsbeslag op onze kunststof kozijnen zijn in de praktijk getest veiligheidsbeslag voor de optimale afweer van ongenode gasten. In meer dan de helft van alle gevallen komen inbrekers binnen door het beslag met eenvoudig gereedschap zoals een schroevendraaier uit te lichten. Inbraak via glas komt minder vaak voor. (Bron: politiegegevens)

Al in de basisuitvoering wordt bij alle ramen door middel van beveiligingen in het onderste gedeelte van de raamvleugels veel gedaan voor uw veiligheid: Een paddestoelnok en het bijbehorende veiligheidssluitstuk grijpen hier onder in de raamvleugel in elkaar en bieden een hoge maat aan veiligheid. De inbraakwerende ramen met veiligheidsbeslag bieden een verdergaande optimale inbraakbeveiliging conform NEN 5096/Politie Keurmerk Veilig Wonen. Dat betekent bescherming van uw bezit, maar ook van uw privacy.

veiligheidsbeslag politiekeurmerk van kamp kunststof kozijnen heerhugowaard

Er zijn verschillende weerstandsklassen die voldoen aan specifieke voorschriften voor veiligheidsbeslag en beglazing. De afkorting 'RC' staat daarbij voor 'resistance class'. Afhankelijk van de woonsituatie kunt u kiezen voor de passende klasse:

Veiligheidsbeslag RC 1 N (WK 1)
Om het openbreken door middel van lichamelijk geweld moeilijker te maken, worden alle hoeken van het raam beveiligd: afsluitbare raamgrepen, veiligheidssluitstukken en –paddestoelnokken in alle hoeken van het raam behoren tot de weerstandsklasse RC 1 N.

Veiligheidsbeslag RC 2 N (WK 2)
Beslag van de weerstandsklasse RC 2 N bied dankzij versterkte beslagdelen een omlopende inbraakwering. Het samenspel tussen paddestoelnokken en overeenkomstig afgestemde stalen sluitstukken voorkomt op betrouwbare wijze dat het raam wordt uitgelicht.

Wij van Kamp Kozijnen leveren standaard Veiligheidsbeslag RC 2 N(WK2) waarbij uw kozijnen conform NEN 5096/Politie Keurmerk zijn beveiligd.